Ексклюзиви
четвер, 09 травня 2013 03:33

"Васильківські терористи" звинуватили Сабова у зв'язках з Колесніченком

"Васильківські терористи" звинуватили Сабова у зв'язках з Колесніченком
Сергій Сабов. Фото: tsn.ua

Представники Соціал-національної асамблеї (СНА), до складу якої серед інших організацій входить "Патріот України", заявили, що обурені рішенням об'єднаної опозиції підтримувати в якості єдиного кандидата на виборах мера Василькова представника партії "УДАР" Сергія Сабова.

Зокрема, як заявили Gazeta.ua в асамблеї, Сабов давно знаний у Василькові через свою антиукраїнську позицію.

"В славетному місті Василькові він завжди боровся проти всього українського, неодноразово звертаючись за допомогою до "регіонала" Вадима Колесніченка", - наголосили соціал-націоналісти.

Вони запевнили, що для їхньої організації доля Василькова принципова.

"Адже через боротьбу з підпільними казино, чорним ріелторством та наркоторгівлею були ув'язнені троє українських патріотів: двоє депутатів місцевої ради — Мосійчук, Бевз та помічник депутата Шпара", - уточнили в асамблеї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Васильківський терорист": На допитах пальці мені не ламали, але враження таке, наче я у 1937 році

Активісти вважають, що найкращим кандидатом на посаду васильківського мера міг би стати якраз один із нині ув'язнених "васильківських терористів".

"Через те, що наші сподівання на висунення Сергія Бевза, члена ВО "Свобода", виявилися марними, ми вимагаємо висунути кандидатом на пост мера – Ігора Володимировича Мосійчука. Не дивлячись на тюремні тортури, він зберігає вірність присязі депутата і навіть з-за ґратів дбає про долю васильківців", - заявили у СНА.

Нагадаємо, 26 серпня 2011 року Солом'янський райсуд Києва заарештував депутатів Васильківської міськради Сергія Бевза та Ігоря Мосійчука, а також активіста Володимира Шпару, яких звинуватили у підготовці теракту, який нібито полягав у підриві пам'ятника Леніну в місті Бориспіль. З тих пір всі троє перебувають за ґратами, й над ними триває суд.

Водночас, як пояснив один із затриманих — Мосійчук, справжньою причиною порушення кримінальної справи й арешту представників "Патріоту України" стала їхня активна діяльність як депутатів Васильківської міської ради, де вони "боролись проти поширення наркотиків в місті, чорного рієлторства, незаконного грального бізнесу, земельних афер тощо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція заявила про зрив виборів у Василькові й хоче присутності міжнародних спостерігачів

Слід також зазначити, що учора партія "УДАР" Віталія Кличка, ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода" звернулися до міжнародної спільноти з проханням звернути увагу на ситуацію з виборами у Василькові Київської області та відправити туди своїх спостерігачів для контролю за виборчим процесом.

Раніше висунутий усіма трьома політсилами Сергій Сабов отримав відмову в реєстрації кандидатом у мери Василькова.

Верховна Рада призначила вибори мера Василькова на 2 червня.

Зараз ви читаєте новину «"Васильківські терористи" звинуватили Сабова у зв'язках з Колесніченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути