понеділок, 06 травня 2013 11:34

На мери Василькова зареєструвався фальшивий "ударівець"

На мери Василькова зареєструвався фальшивий "ударівець"
УДАР заявляє про реєстрацію виборчкомом кандидата в мери Василькова фальшивого представника партії замість Сергія Сабова. Фото: tsn.ua

Партія УДАР заявляє про реєстрацію виборчою комісією як кандидата в мери Василькова фальшивого представника партії.

Про це повідомляє прес-служба партії.

"29 квітня 2013 р. відбулися збори Васильківської міської організації партії УДАР, на яких було ухвалено рішення висунути депутата Васильківської міськради Сергія Сабова кандидатом від партії на виборах мера Василькова. Більше того, цю кандидатуру підтримали й інші опозиційні політичні сили Київщини, зокрема ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода", які домовилися про висування та підтримку узгоджених кандидатів не лише у Василькові, але й на проміжних виборах депутатів Київської облради. Жодних інших кандидатур, окрім Сергія Сабова, на позачергових виборах Васильківського міського голови партією УДАР не розглядалося та не затверджувалося", - заявляють у Київській обласній організації партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція висунула "ударівця" на виборах мера Василькова

УДАР зазначає, що нещодавно у місцевому осередку партії відбулися кадрові зміни, про що були повідомлені територіальні органи юстиції. Однак, на думку партії, рішення про перереєстрацію місцевої організації свідомо затягувалося, щоб створити юридичну колізію і таким чином забезпечити існування у місті Василькові "клону" партії УДАР.

"Люди, які подали іншу кандидатуру нібито від Васильківського осередку УДАРу, жодного відношення до партії не мають, оскільки були ще два місяці тому виключені з партії. Тепер вони фактично стали співучасниками злочинних дій, порушень виборчого законодавства та підробки документів. Виборчий процес у Василькові розпочинається із брудних технологій", - йдеться у повідомленні.

Партія підкреслила, що добиватиметься реєстрації Сергія Сабова як єдиного кандидата від опозиційних сил у судовому порядку та оскаржуватиме рішення Васильківської міської виборчої комісії у Київському окружному адміністративному суді.

Зараз ви читаєте новину «На мери Василькова зареєструвався фальшивий "ударівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути