Ексклюзиви
понеділок, 18 липня 2011 16:22

Василь Джарти помер в московській клініці - ЗМІ, офіційно - у відпустці

Василь Джарти помер в московській клініці - ЗМІ, офіційно - у відпустці

У Сімферополі поповзли чутки про смерть прем'єр-міністра Криму Василя Джарти.

За даними джерел в Кабінеті Міністрів України, голова Радміну АРК помер у відділенні реанімації однієї з московських клінік, куди був доставлений літаком в кінці минулого тижня в дуже важкому стані. Цю інформацію "Новому Регіону" підтвердило також джерело, близьке до Джарти.

У той же час прес-секретар прем'єра Віолетта Лісіна категорично спростувала інформацію про смерть Василя Джарти.

У Головному управлінні інформаційної політики Ради міністрів Криму повідомили, що з 18 липня Прем'єр-міністр Криму Василь Джарти перебуває у відпустці.

Він вирішив використати невитрачені дні відпустки, накопичені за попередні роки роботи. Відпустка триватиме не менше двох тижнів. На питання, де і як проведе відпустку прем'єр, в Радміні повідомили, що про це розповість сам Джарти після повернення на робоче місце.

"Поширена окремими ЗМІ інформація, пов'язана зі станом здоров'я прем'єр-міністра Криму є дезінформацією і не відповідає дійсності", - повідомили там.

В оточенні прем'єра діагноз Джарти та новини про його можливу смерть обговорювалися ще наприкінці минулого тижня. Домогтися спростування чуток від самого Джарти було неможливо - його телефон відключений з п'ятниці.

Згідно чуток, клініка в Німеччині, де Джарти раніше проходив курс лікування, не змогла прийняти його, у зв'язку з чим в оперативному порядку було прийнято рішення відправити хворого у важкому стані в Москву.

Судячи з інформації неофіційних джерел, зараз в Радміні всі документи, які потребують підпису першої особи республіки, вже переоформлюються для підпису першим віце-прем'єром Павлом Бурлаковим.

У листопаді минулого року прем'єр-міністр Криму Василь Джарти був прооперований у Німеччині, там же пройшов і реабілітаційний період.

Пізніше, перебуваючи на лікуванні в Німеччині, Джарти пройшов курс хіміотерапії. У прем'єр-міністра був рак шлунку.

Зараз ви читаєте новину «Василь Джарти помер в московській клініці - ЗМІ, офіційно - у відпустці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути