понеділок, 30 травня 2011 09:57

"Регіонали" вигнали з партії кримського екс-пікера

"Регіонали" вигнали з партії кримського екс-пікера

Рада Кримської республіканської організації Партії регіонів достроково припинив повноваження голови Ленінської організації ПР Анатолія Гриценка.

Відповідне рішення "регіонали" прийняли 28 червня.

Як повідомляє офіційний сайт Кримської організації "регіоналів", таке рішення було зумовлене тим, що кримський екс-спікер більше не може виконувати свої обов'язки.

Замість Гриценка, за пропозицією глави кримської парторганізації, голови Ради міністрів АРК Василя Джарти рада рекомендувала обрати головою Ленінської районної організації ПР голови Ленінської райдержадміністрації Валерія Степанова.

Одночасно рада задовольнила заяви про дострокове припинення повноважень голови Чорноморської районної організації Партії регіонів Миколи Омелянського і глави Залізничної районної організації ПР м. Сімферополя Віктора Анікушина. Замість них відповідно будуть призначені Світлана Лужецька і Олексій Хмельницький.

Нагадаємо, екс-голова Верховної Ради АРК Анатолій Гриценко в даний час перебуває в СІЗО. Наприкінці січня прокуратура Криму порушила відносно нього кримінальну справу за ч. 3 ст. 365 Кримінального кодексу ("перевищення влади або службових повноважень, що призвело до тяжких наслідків").

Зауважимо, що повноваження Анатолія Гриценка як голови Ленінської районної організації Партії регіонів вже припинялися достроково у червні минулого року. Таке рішення було прийнято на засіданні ради Кримської республіканської організації "у зв'язку з кадровими призначеннями і виїздом за межі Криму на постійне місце роботи в Херсонську область".

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" вигнали з партії кримського екс-пікера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути