субота, 02 жовтня 2021 11:47

В Трускавець приїхали Монастирський і Венедіктова, їде Зеленський

В Трускавець приїхали Монастирський і Венедіктова, їде Зеленський
На виїзне засідання фракції вилітає президент Зеленський. Фото: Rixos Prykarpattya

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, генпрокурор Ірина Венедиктова і глава НАЗК Олександр Новіков беруть участь виїзному засіданні фракції "Слуга народу" в Трускавці.

СБУ, митницю, Державну фіскальну службу представили на рівні заступників. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що участь у виїзному засіданні фракції в суботу братимуть п'ять-шість міністрів.

"У Кабміні – 23 людини, у нас же немає тут навіть половини міністрів. Я запросив весь Кабмін, але не всі можуть: хтось у відрядженні. Я вже бачив тут главу МЗС Дмитра Кулеба - він веде панель по світу. Бачив Марченка, міністра фінансів, - бюджетний процес теж буде обговорюватися. Бачив, здається, Чернишова з регіональної політики", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський хоче до 2030 року повернути Крим і Донбас

Арахамія також повідомив, що на виїзне засідання фракції, що проходить у Трускавці вилітає президент Володимир Зеленський.

"Щойно телефонував президенту. Він вилітає вже зараз. Десь за 2,5 години буде тут. Якраз він приїде, коли у нас закінчиться робота в групах, і далі буде презентація всіх напрацювань в одному залі вже", - зазначив Арахамія і додав, що ця частина зустрічі відбуватиметься у форматі запитання-відповіді.

За словами політика, у глави держави є "програмний виступ про те, куди ми йдемо, як ми йдемо".

Керівник фракції також зауважив, що в суботу планується велика панель обговорень щодо ситуації на Сході України, шляху до миру.

1 жовтня народні депутати із фракції "Слуга народу" прибули потягом до Трускавця, де мають відбутися дводенні збори фракції.

Днем раніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія попросив видати підписні листи за відкликання спікера Дмитра Разумкова.

Зараз ви читаєте новину «В Трускавець приїхали Монастирський і Венедіктова, їде Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути