Ексклюзиви
вівторок, 19 вересня 2023 06:12

Спецтема: Війна Росії проти України

В РФ назріває новий заколот – Данілов

В РФ назріває новий заколот – Данілов
Новий заколот в Росії не нагадуватиме "похід на Москву", який намагалися здійснити "вагнерівці". Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

У Росії назріває новий заколот, який призведе до фрагментації країни. Україна знає, хто ним керує та як він відбувається.

Водночас другого походу на Москву за прикладом заколоту "вагнерівців" не буде, заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Думаю, це вже буде не похід. Згадаймо, як у серпні 1991 року відбувався розпад СРСР. Те, що там назріває, і "угрупування ГКЧП", як це було в 1991 році, воно там вже зріє і вони вже там кучкуються, це достеменно відомий факт. І ми розуміємо, хто цим керує, як це відбувається. Питання лише, коли в РФ станеться черговий заколот. Це питання короткого проміжку часу. Процеси запущені. А відносно Рамзана Кадирова – це один із чинників, які так само впливатимуть на ці процеси", – сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данілов про переговори: Путін – ракова пухлина з метастазами

Російські олігархічні групи, які жили своїм життям, після божевільного рішення російського диктатора Володимира Путіна почати війну, повинні забути про спокій.

У відповідь на запитання про те, чи готові міжнародні партнери до розпаду Російської Федерації, Данілов сказав:

"Багато хто усвідомлює, але дехто вважає, що цей процес можна контролювати. Що можна припуститися таких речей, які не дозволять Росії розпастися. Можу сказати, що на це вже впливати ніхто не зможе. РФ буде змушена фрагментуватися. Це обов'язково відбудеться ще за нашого життя. І ніяка сила зупинити це не зможе, тому що це історичний процес".

Російська Федерація не може перемогти нас військовим шляхом. Але Росія має "план Б" у повномасштабній війні в Україні. Це – внутрішня дестабілізація, заявляв Данілов.

Зараз ви читаєте новину «В РФ назріває новий заколот – Данілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути