середа, 20 лютого 2013 14:47

В протистоянні фракцій переможуть психологічно стійкіші - Гриценко

В протистоянні фракцій переможуть психологічно стійкіші - Гриценко
Анатолій Гриценко. Фото: liga.net

Особисте голосування - справа не кількох днів.

Про це на Facebook пише Анатолій Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" хоче позбавляти депутатських мандатів опозиціонерів і однопартійців

"Більш-менш спокійне блокування Ради сьогодні перейшло у напружену стадію. Не в силовому плані - у психологічній площині. Шантаж і гра нервів. Чому? Якщо завтра-післязавтра рішення щодо персонального голосування знайдено не буде і Рада не запрацює, то наступне пленарне засідання заплановано (рішенням ВР ще в грудні) на вівторок 5 березня. Таким чином, з 5 лютого до 5 березня, протягом місяця, Рада не працюватиме, і це означає, що Президент отримує право розпуску парламенту. Саме право, не обов'язок. Захоче Янукович - розпустить, не захоче - залишить цю Раду, підвішеною на гачок Банкової", - пояснив Гриценко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна міськрада не має права обмежувати мирні зібрання

За словами нардепа, попри всі оптимістичні заяви, до нових виборів зараз не готовий ніхто, з різних причин - організаційних та фінансових.

"Опозиція тримається стійко і здавати свий рубіж - виключно персонального голосування - не збирається. Розуміючи, що це було б стратегічною поразкою. "Регіонали" готовність голосувати персонально декларують, але зафіксувати Законом механізми гарантій і відповідальності за порушення - відмовляються. Тож напруга зростає. Йде гра нервів. У кого вони виявляться міцнішими? Сподіваюся, лідери трьох опозиційних фракцій не схиблять і не відступлять від наших принципових (законних, конституційних) вимог...", - додав політик.

Зараз ви читаєте новину «В протистоянні фракцій переможуть психологічно стійкіші - Гриценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути