середа, 20 лютого 2013 11:07

Азаров розкритикував опозицію: блокування роботи Ради перешкоджає європейській інтеграції

Азаров розкритикував опозицію: блокування роботи Ради перешкоджає європейській інтеграції
Микола Азаров Фото: kmu.gov.ua

Блокування роботи Верховної Ради України представниками опозиції перешкоджає європейській інтеграції країни. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Опозиція фактично гальмує економічний та соціальний розвиток держави, що явно перешкоджає європейський інтеграції України", - сказав він, відкриваючи засідання уряду в середу.

Прем'єр нагадав, що 25 лютого відбудеться саміт Україна-ЄС, який є важливим етапом для підготовки підписання нової Угоди про асоціацію.

"Уряд вже схвалив план заходів, спрямованих на підготовку належних умов для підписання цієї Угоди. Визначальна частина цього плану, від якої залежить підписання Угоди, повинна бути виконана саме Верховною Радою, шляхом прийняття пакету відповідних законодавчих актів", - зазначив він.

Друга сесія Верховної Ради України 7-го скликання не відкрилася 5 лютого через те, що опозиція заблокувала трибуну і президію з вимогою ввести персональне голосування.

Зараз ви читаєте новину «Азаров розкритикував опозицію: блокування роботи Ради перешкоджає європейській інтеграції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути