понеділок, 11 березня 2013 18:46

В опозиції переконані, що губернатор ганьбить Черкащину перед іноземцями

В опозиції переконані, що губернатор ганьбить Черкащину перед іноземцями
Фото: pro-vincia.com.ua

Координатор об'єднаної опозиції Черкащини, екс-кандидат у народні депутати у скандальному 197 окрузі Леонід Даценко каже, що місцеві бізнесмени не бажають брати участі в держзамовленнях.

"Бізнес каже, що відкати на участь у держзамовленнях сягають 95%. Їм уже нецікаві такі конкурси. А якщо такі відкати, то можете уявити якість робіт. Ось об'їдьте сусідні з Черкащиною області. У Вінницькій, Київській і Кіровоградській областях дороги більш-менш нормальні. Бо там не так крадуть. В'їжджаєш у Черкаську область – суцільні ями. Влада кричить, що Канів, Моринці та Шевченкове – це Мекка України", - сказав він.

"А подивіться, які дороги ведуть до цієї Мекки. У Моринцях та Шевченковому елементарно ніде поїсти. Дороги – жах. З якого боку не в'їдь – суцільні ями. Що думають іноземці про місцеву владу? Переконаний, що вона ганьбить нас перед усім світом. Краще би ті 130 мільйонів, які витратили на нікому не потрібний вертодром для Януковича, потратили на дороги, які ведуть до могили Кобзаря", - додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР готує заяву щодо спрощення візового режиму з ЄС

Разом із тим черкаські опозиціонери не пікетуватимуть президента чи голову облдержадміністрації, якщо ті відкриватимуть корисні й потрібні заклади: "Ми до маразму не дійдемо".

"Якщо президент відкрив діагностичний центр, чи дитячу лікарню, то нема потреби його пікетувати. Шкода лише, що влада занадто багато краде. Інакше відкривали набагато би більше необхідних для людей закладів та установ", – зазначив опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дострокові парламентські вибори можуть стати такою собі рулеткою" - експерт

Нагадаємо, минулого тижня президент Віктор Янукович відкрив у Черкасах діагностичний центр обласної лікарні та відвідав міський центр надання адміністративних послуг.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції переконані, що губернатор ганьбить Черкащину перед іноземцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути