вівторок, 06 листопада 2012 07:26

В опозиції переконані, що владі не вдасться їх розсварити

В опозиції переконані, що владі не вдасться їх розсварити
Фото: comments.ua

Чинна влада - це дрібні бандити, які думають, що можуть підмінити волевиявлення народу України.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав Арсеній Яценюк.

"Ті, ким сьогодні є Янукович і компанія  - це таке собі бандитське угрупування. Бо вони не під хунту, ні під банду не підходять. Це такі мілкі злодії і шулера. Вони на цих виборах це показали. Раніше наперстками крутили, а зараз так крутять пачками з бюлетеням і виборчими протоколами. Так вони сьогодні думають, що можуть підмінити волевиявлення народу України", - наголосив він.

Політик висловив переконання, що владі не вдасться посварити опозиційні сили.

"Ми втрьох зібралися, ми сидимо разом і  будемо разом працювати. В цьому наше завдання і ми покажемо, які закони буде приймати новий парламент, - підкреслив він. - Ми підписалися під формуванням демократичної коаліції у парламенті. У нас немає жодного питання, яке нас роз'єднує".

Яценюк додав: "Ми приймемо закон про особисте голосування народних депутатів. Ми приймемо закон про відкликання народного депутата в Україні. Бо сьогодні наші завдання не просто проголосити гасла, а виконати наші зобов'язання, які ми брали на виборах. А якщо депутати не будуть виконувати ці зобов'язання, то присяг, які вони підписали – мало. Ми приймемо закон про порядок імпічменту президента і перший, дуже мені б хотілося, щоб був відправлений в імпічмент Янукович".

"Немає жодної влади і жодного політика, якого треба любити. Ніхто не заслуговує на любов. Але ти можеш бути політком і державним діячем тільки тоді, коли ти заслуговуєш повагу у мільйонів українців. Ми хочемо заслужити у вас повагу. Для цього ми йшли на вибори, для цього ми боролися і для цього ми будемо працювати в парламенті", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «В опозиції переконані, що владі не вдасться їх розсварити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути