понеділок, 05 листопада 2012 22:44

Ніякого обнулення списків закон не передбачає, а Гриценком керували емоції - Фесенко

Ніякого обнулення списків закон не передбачає, а Гриценком керували емоції - Фесенко
Фото: podrobnosti.ua

Закон не передбачає обнулення списків, про можливість чого заявив однин із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко, це була лише емоційна заява.

Про це Gazeta.ua повідомив політолог, голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко, коментуючи заяву одного із лідерів Об'єднаної опозиції щодо можливості обнулення списків.

"Ніякого обнулення списків закон не передбачає, а у Гриценка була емоційна заява. Він просто не оцінював реалістично, не прораховував його. А коли опозиційні вожді, юристи почали реально оцінювати ситуацію, то вони побачили, що реалізувати заявлену стратегію неможливо", - повідомив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЦВК вирішила провести повторні вибори в п'яти скандальних округах

На його думку, такий можливий крок – це великий ризик для опозиційних сил. "Теоретично такий шанс є, а практично доведеться дуже сильно ризикувати, тому сьогодні тональність змінилася, і з'явилася ця ідея добиватися перевиборів по округах", - додав Фесенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин вважає ілюзією ухвалення новою Радою держбюджету до нового року

Нагадаємо, однин із лідерів Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко запропонував "обнулення" списків на знак протесту проти фальсифікацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обнулення списків не вирішить проблеми — політолог радить опозиції піти більш дієвим шляхом

В свою чергу, голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов вважає, що заяви опозиції щодо обнулених списків є саморекламою. "Я вважаю, що наші колеги, роблячи такі заяви, займаються самопіаром", - зазначив Єфремов.

Зараз ви читаєте новину «Ніякого обнулення списків закон не передбачає, а Гриценком керували емоції - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути