понеділок, 05 листопада 2012 22:50

Яценюк пообіцяв єдиних кандидатів на перевиборах

Яценюк пообіцяв єдиних кандидатів на перевиборах
Фото: tsn.ua

Опозиція визнає рішення ЦВК про проведення перевиборів на 5 проблемних мажоритарних округах. Про це на мітингу біля Центрвиборчкому заявив лідер виборчого списку партії "Батьківщина" Арсеній Яценюк, повідомляє "Українська правда".

"На перевиборах ми переможемо", - пообіцяв він.

Яценюк відзначив, що рішення погодитися з перевиборами ухвалювалося з огляду на можливість юридичного визнання підсумків на тих округах, де опозиція вважає офіційні цифри спотвореними. Втім, політик пообіцяв оскаржити в суді проведення перевиборів на тих округах, де перемогу офіційно здобули опозиціонери.

Разом із тим Яценюк висловив упевненість, що на перевиборах у проблемних округах опозиція здобуде ще більш переконливу перемогу, ніж при голосуванні 28 жовтня.

"Ми виставляємо по одному кандидату на кожному окрузі, а це означає, що ми матимемо результат ще кращий, ніж ми мали в Києві", - сказав він.

Крім того, Яценюк повідомив про намір ЦВК оголосити перевибори ще у двох вінницьких округах.

"Вони хочуть віддати перемогу по двом виборчим округам також кандидатам від "Регіонів", які програли ці вибори. Ми знаємо про те, що зараз у ЦВК буде внесено проект рішення про перевибори по двом вінницьким округам", - сказав політик.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пообіцяв єдиних кандидатів на перевиборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути