Ексклюзиви
середа, 29 вересня 2021 10:07

В Офісі президента прокоментували заробляння соратником Зеленського на форумах "Україна 30"

В Офісі президента прокоментували заробляння соратником Зеленського на форумах "Україна 30"
Президент Зеленський і заступник керівника ОП Тимошенко (праворуч). Фото: president.gov.ua

Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував розслідування журналістів про проведення форумів президента Володимира Зеленського "Україна 30" компанією дружини заступника керівника ОП Кирила Тимошенка.

Про це повідомила "Радіо Свобода".

"Від Офіса президента мав бути модератор, який був би не просто глибоко в темах, а організував би ефективну співпрацю десятків різних інституцій. І державних зокрема.

Кирило Тимошенко чітко й професійно відпрацював цей глобальний проєкт, який дозволив суспільству дістати відповіді на базові питання - яка стратегія в держави, які рішення напрацьовує держава, які ризики нас очікують і як держава з ними впорається", - сказав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піар-фільм Офіса президента порівняли з темниками Кучми

На думку радника керівника ОП, "було б дивним організовувати такі форуми без представників провідних компаній, які працюють в Україні й визначають економічне сьогодення країни. І без провідних експертів, які також можуть бути пов'язані з тим чи іншим гравцем корпоративного сектора".

Водночас Подоляк не став коментувати статтю конкретніше. Заявив, що вона супроводжувалася "розстановкою особистих акцентів журналістами й занадто агресивним "відпрацюванням" цієї теми в партійних медіа опонентів влади".

Цього тижня видання "Бабель" повідомило, що форуми президента проводила фірма Goodmedia, яка офіційно належить дружині Тимошенка. Форуми оплатили олігархи, а фірма отримала мільйони гривень.

Також Goodmedia заробила на передвиборчій кампанії партії "Слуга народу" під час місцевих виборів 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «В Офісі президента прокоментували заробляння соратником Зеленського на форумах "Україна 30"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути