понеділок, 23 травня 2022 12:18

В МВС пояснили, чому заговорив Медведчук

В МВС пояснили, чому заговорив Медведчук
Віктор Андрусів розповів, чому Віктор Медведчук дав свідчення. Фото: СБУ

Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів заявив, що зараз тривають переговори про обмін Віктора Медведчука на бійців з Азовсталі.

Саме тому нардеп вирішив дати свідчення проти Петра Порошенка. Про це він написав у Telegram.

"Сьогодні Медведчук повідомив нам те, що ми й так знали з його плівок. І про трубу, яку Порошенко вважав компенсацією за втрачений бізнес у Криму, і про схеми на вугіллі, коли вся країна гуділа про Роттердам+. Насправді зараз тривають активні переговори про обмін Медведчука на наших героїв Азовсталі. Тому він вирішив прояснити цю ганебну історію про те, як Порошенко заробляв на війні", - сказав Андрусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ему нужно дать пожизненное!" - що зараз відбувається в хоромах Медведчука та які таємниці розкоші приховує його "золотий вагон"

Він заявив, що команда п'ятого президента почне робити заяви, що влада займається внутрішніми конфліктами замість війни, щоб очорнити репутацію Порошенка. Однак, за його словами, це немає нічого спільного з реальністю.

Андрусів зазначив, що невідомо, що буде з Медведчуком в РФ. Саме тому зараз краще, щоб він давав більше свідчень.

Раніше підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук розповів про схему виведення з державної власності частини магістрального нафтопродуктопроводу "Самара - Західний напрямок". Він деталізував роль у схемі п'ятого президента Петра Порошенка. За його словами, він не лише звернувся з проханням сконтактувати з керівництвом РФ, але й забезпечив ухвалення необхідних рішень в українських інстанціях.

Пізніше адвокат п'ятого президента Ігор Головань заявив, що всі свідчення Медведчука проти Порошенка не відповідають дійсності.

Зараз ви читаєте новину «В МВС пояснили, чому заговорив Медведчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути