Ексклюзиви
понеділок, 05 серпня 2013 19:31

У Міндоходів мовчать про звільнення Мельника

У Міндоходів мовчать про звільнення Мельника
Петро Мельник Фото: polittech.org

У Міністерстві доходів і зборів замовчують інформацію, чи отримали заяву на звільнення ректора університету Державної податкової служби Петра Мельника. Про те, що Мельник написав дві заяви на відпустку та на звільнення, він оголосив під час судового засідання в четвер. Свою заяву він датував 31 липня.

На запит Gazeta.ua, чи отримувало міністерство заяву на звільнення ректора Петра Мельника, чи підписана вона, у прес-службі повідомили, що такі дані вони не надають, бо це інформація про особу.

"Іде слідство. Є така норма закону, я не згадаю її зараз, поки йде слідство — нічого не розголошується. По друге, це його особиста інформація", - заявила працівник прес-служби, яка відрекомендувалась Надією Вікторівною.

За інформацією юридичного відділу університету, в. о. ректора призначена проректор з наукової частини Людмила Тарангул. Контракт Мельника з університетом був до 2017 року.

У коментарі правозахисник Едуард Багіров зазначив, що його дивує, що міністр доходів та зборів Олександр Клименко досі не звільнив ректора податкового університету із займаної посади.

"Інформація про займання державного службовця певної посади, чи звільнення публічна. Мене дивує, що міністерство приховує її. А також те, що Клименко його досі не звільнив. Міліція, прокуратура, податкова в режимі очікування якоїсь загальної інформації про подальшу долю Петра Мельника", - сказав Багіров. І додав, що скарги на ректора надходили і в його організацію. Скаржились на неправомірні дії ректора та незаконне вимагання грошей.

На його переконання, Петро Мельник отримає до 5 років із конфіскацією майна. Навіть намагання написати заяву на звільнення не мають значення.

Зараз ви читаєте новину «У Міндоходів мовчать про звільнення Мельника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути