понеділок, 05 серпня 2013 10:48

Мельника виписали з лікарні: за кілька днів на нього чекає спецбраслет

Мельника виписали з лікарні: за кілька днів на нього чекає спецбраслет

Ректор Національного університету Державної податкової служби Петро Мельник виписався з лікарні в Бучі.

Передбачається, що в середу, 7 cерпня, Мельнику надягнуть спецбраслет домашнього арешту, які будуть фіксувати його місцезнаходження щомиті.

Варто зазначити, що підлеглі ректора не вірять у правдивість його хвороби і кажуть, що в кінці липня він був абсолютно здоровий і їздив до Росії на Універсіаду. Натомість в університеті вже назначено виконуючого обов'язків ректора.

"В. о. ректора призначена проректор з наукової частини Людмила Тарангул", - повідомив начальник юрвідділу університету Андрій Новошицький.

Нагадаємо, ректор Національного університету Державної податкової служби, колишній народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник був затриманий 27 липня співробітниками ГУБОЗ при передачі хабара в розмірі 40 тис. і 80 тис. гривень, які чиновник вимагав від батьків абітурієнтів за "сприяння у вступі".

Крім того, під час обшуку в кабінеті слідчі вилучили ще 30 тисяч доларів.

У той же день Мельника госпіталізували до лікарні швидкої допомоги з діагнозом "блокада серця". Пізніше захист Мельника стверджувала, що у нього гіпертонічний криз.

1 серпня підозрюваний заявив, що вже написав заяву про звільнення з посади ректора. Крім того, він запевнив, що нікуди тікати не збирається, а висунуті проти нього звинувачення назвав "провокацією".

Зараз ви читаєте новину «Мельника виписали з лікарні: за кілька днів на нього чекає спецбраслет ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути