пʼятниця, 02 серпня 2013 06:55

Павловський розповів, як Мельник став поперек горла Партії регіонів

Павловський розповів, як Мельник став поперек горла Партії регіонів
Андрій Павловський. Фото: tsn.ua

Ректор Національного університету Державної податкової служби і активний "регіонал" Петро Мельник став поперек інтересів якогось іншого клану всередині Партії регіонів.

Про це в ефірі телеканалу ТВі сказав народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Андрій Павловський.

"Чутки про цю податкову академію в системі освіти поширювалися вже давно, - зазначив Павловський. - Я сам у минулому викладач, більш ніж 20 років мучив студентів "опором матеріалів".

Парламентарій розповів, що у минулому скликанні Верховної Ради, коли Мельник був депутатом, він спілкувався із ним. Тоді "регіонал" дуже скаржився на помаранчеву владу – його хотіли знімати з посади ректора, але він відсудився.

"А от нинішня влада, попри всі суди, взяла і посадила. Це свідчить, що він став поперек інтересів якогось іншого клану всередині Партії регіонів", - пояснив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд присудив Мельнику 60 днів домашнього арешту

Він нагадав, що Мельнику натякали декілька разів, щоби він добровільно звільнив ректорську посаду.

"Я всі ці речі пов'язую. Думаю, в такий спосіб вони позбулися непотрібної Партії регіонів людини. Пан Мельник очолював міський осередок Партії регіонів в Ірпені. Відомо, що там були фальсифікації на президентських виборах, до Верховної Ради", - сказав опозиціонер.

"Він також стояв біля витоків податкової адміністрації разом із паном Азаровим, тобто є близькою до нього людиною. Тому дуже дивно, що пан Клименко замахнувся на соратника пана Азарова", - наголосив Павловський.

Зараз ви читаєте новину «Павловський розповів, як Мельник став поперек горла Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути