Ексклюзиви
четвер, 20 лютого 2014 14:07

В Києві масово закриваються банки

В Києві масово закриваються банки

У Києві масово закриваються відділення банків, персонал евакуювали, з банкоматів вилучають готівку.

Київські відділення Unicredit Bank сьогодні працювали до 12:30. У прес-службі банку повідомили, що, у зв'язку зі сформованою обстановкою, прийнято рішення перевести відділення UniCredit Bank у Києві на скорочений режим роботи.

Разом з тим, повідомляється, що завтра відділення будуть відкриті в 10:00, про час закриття буде оголошено додатково.

Крім того, залишаються закритими чотири відділення в центрі міста - на Хрещатику, бульварі Шевченка, на Михайлівській і на Шовковичній. Подальші рішення про роботу відділень будуть прийматися залежно від розвитку ситуації.

"ПроКредитБанк" закрив три відділення в центрі Києва. Закрито відділення на Великій Житомирській, Мазепи, Шевченка на 19-24 лютого.

"Приватбанк" евакуює свої відділення в зоні заворушень. Крім того, в зонах конфліктів співробітники банку вилучають готівку з банкоматів.

Банк "Райффайзен-Аваль" закриває відділення в центрі Києва. Відділення банку на Подолі не працює з 12:00. Раніше відділення працювало в скороченому режимі до 16:00. Сьогодні, враховуючи ситуацію, відділення вже закрито. У Шевченківському районі Києва, в центрі, де триває протистояння, відділення давно закриті.

Банк "ВТБ-Україна" закрив два відділення в центрі Києва. "З метою забезпечення вимог безпеки відділення "Центральне", розташоване за адресою: м.Київ, вул.Хрещатик, 7/11, і відділення "Бессарабське", розташоване за адресою: Бессарабська пл.,9/1, не працюють до особливого розпорядження", - йдеться у повідомленні банку.

"Сбербанк Росії" закрив два відділення в центрі Києва - на Мазепи і на Грушевського. Це два з усіх відділень, які є в Києві, вони закриті. Інформації про евакуацію з відділень або введенні якихось нових обмежень для клієнтів у банку не надали.

Зараз ви читаєте новину «В Києві масово закриваються банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути