Ексклюзиви
субота, 18 серпня 2012 02:12

Німецький суд дозволив карикатури на Мухаммеда

Суд у Німеччині відхилив скаргу, подану представниками трьох мусульманських мечетей проти ультраправих активістів, які збираються використовувати карикатури на мусульманського пророка Мухаммеда під час демонстрації в прийдешні вихідні.

Як повідомляє агентство Ассошіейтед Прес, на думку суддів, демонстрація плакатів з карикатурами на пророка не є дією, яка може призвести до розпалювання ненависті і насильства між представниками різних конфесій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автора карикатури на Мухаммеда намагався вбити колишній злочинець

Представники трьох мечетей подали скаргу до суду після того, як активісти руху "За Німеччину" заявили про намір використовувати карикатури в ході демонстрації, яка пройде в німецькій столиці 18 серпня під гаслом "Іслам не характерний для Німеччини - зупинимо ісламізацію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На будинок карикатуриста, який "образив" пророка Мухаммеда, напав сомалієць

Показ карикатур відбудеться в рамках акції біля стін берлінських мечетей. Акція стане право-радикальних відповіддю на безкоштовну роздачу Корану німецькою мовою, організованому берлінськими мусульманами.

Зараз ви читаєте новину «Німецький суд дозволив карикатури на Мухаммеда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути