Ексклюзиви
середа, 12 листопада 2008 14:26

В ЄЦ знають достойну кандидатуру на місце Яценюка

Лідер партії "Єдиний центр", депутат фракції "НУ-НС" Ігор Кріль вважає достойною кандидатурою на посаду спікера Верховної Ради Івана Плюща.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів у парламенті у середу.

"Для прикладу, я можу назвати кандидатуру Плюща. Вважаю, що він спокійна, виважена людина і може оцей складний парламент вести далі", - сказав Криль.

Разом із тим, він додав, що ЄЦ визначатиметься з підтримкою того чи іншого кандидата на цю посаду тільки після того, як вони будуть офіційно висунуті.

Кріль також зазначив, що не узгоджував ні з президентом Віктором Ющенком, ні з головою його секретаріату Віктором Балогою рішення щодо позитивного голосування по відставці Арсенія Яценюка з посади голови Верховної Ради.

"Я ні з ким свого рішення не узгоджував, і представники партії також", - запевнив лідер "Єдиного центру".

На запитання у кого знаходяться картки депутатів Ігоря Рибакова і Юрія Бута, щодо яких неодноразово виникали суперечки під час голосування, Кріль відповів:

"Я вам можу відверто сказати: вони не у нас. І тоді (під час минулої суперечки) теж були не у нас. Я не знаю, де ці картки, – і нехай ними займаються ті фракції, членами яких є ці депутати", пише Телекритика.

Зараз ви читаєте новину «В ЄЦ знають достойну кандидатуру на місце Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути