неділя, 14 листопада 2010 18:11

У справу про бійку Стогнія і Луценка втрутився Могильов

У справу про бійку Стогнія і Луценка втрутився Могильов

Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов призначив службову перевірку щодо інциденту, що трапився 12 листопада після завершення прямого ефіру ток-шоу "Шустер live", і участі в ньому радника глави МВС Костянтина Стогнія.

Як повідомив в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" в неділю Стогній, в рамках цієї перевірки він готовий дати свої пояснення правоохоронцям.

"Я за собою провини не відчуваю, але готовий давати пояснення з приводу того, що сталось", - заявив він.

Раніше директор департаменту зв'язків з громадськістю МВС України Дмитро Андрєєв повідомив, що Стогній ударив в обличчя екс-міністра внутрішніх справ Луценка в п'ятницю увечері після ток-шоу на ТРК "Україна".

При цьому депутат Юрій Гримчак ("Народна самооборона") стверджує, що Стогній побив саме його, а Луценко нібито взагалі не приймав участі в бійці. Депутат також звернувся в міліцію і Генеральну прокуратуру із заявою про порушення кримінальної справи щодо Стогнія.

Під час ток-шоу обговорювалося питання про діяльність органів внутрішніх справ з розподілу житла під час роботи колишнього керівництва.

Зараз ви читаєте новину «У справу про бійку Стогнія і Луценка втрутився Могильов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути