Ексклюзиви
неділя, 14 листопада 2010 10:19

Гримчак вимагає справу проти Стогнія за побиття

Гримчак вимагає справу проти Стогнія за побиття

Депутат Верховної Ради Юрій Гримчак звернувся до міліції та Генеральної прокуратури із заявою про порушення кримінальної справи стосовно головного радника міністра внутрішніх справ Костянтина Стогнія.

Про це повідомляє прес-служба партії. В заяві депутат зазначив, що в п'ятницю ввечері після закінчення прямого ефіру на ТРК "Україна" він стояв біля будівлі, де розташована телекомпанія.

Радник міністра МВС Костянтин Стогній підійшов до нього та завдав ударів в обличчя та по нозі. Юрій Гримчак зняв побої, що зафіксовано результатами судово-медичної експертизи.

В заяві Гримчак просить порушити кримінальну справу проти Стогнія та притягти його до кримінальної відповідальності за нанесення побоїв та втручання в діяльність народного депутата України.

Як відомо, Стогній та Луценко полаялися після шоу "Шустер Live" . Пізніше в сутичку втрутився Гримчак. В сутичці Стогнія кинули об капот.

Нагадаємо, депутат від НУНС Юрій Гримчак і радник міністра внутрішніх справ Костянтин Стогній побилися після теле-шоу. Вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кштал "який ти ху** міністр" і "а ти хе** міліціонер".

Після цього в суперечку з матюками втрутився Гримчак.

"У збудженому стані Стогній з кулаками накинувся на Гримчака. Депутат захищаючись був вимушений відштовхнути Стогнія від себе. Радник міністра впав на машину сторонньої особи, яка стояла поруч", - розповіли в "Народній самообороні".

"Полковник Стогній полишаючи місце події звернувся до народного депутата Гримчака зі словами: "А от тепер стережись і оглядайся", - додали в прес-службі. В результаті зав'язалася кулачна сутичка, в результаті якої Стогній опинився на капоті "Альфа-Ромео" одного зі співробітників студії. На машині лишилася чимала вм'ятина.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак вимагає справу проти Стогнія за побиття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути