Ексклюзиви
понеділок, 01 листопада 2010 08:40

На дільниці побилися два нардепи (ВІДЕО)

На дільниці побилися два нардепи (ВІДЕО)

На одній з виборчих дільниць міста Ясинувате в Донецькій області стався інцидент за участю двох народних депутатів України.

Про це повідомив один з учасників інциденту, депутат від НУНС Юрій Гримчак.

За його словами, близько 22:00 він прибув на дільницю, щоб бути присутнім при підрахунку голосів.

"З дозволу голови комісії я розташувався у приміщенні, де засідала комісія. За тим, що відбувається стежили спостерігачі. Робота йшла нормально, і ніяких проблем з моєю присутністю там начебто не було", - цитує Гримчака "Обком".

"Проте близько 23:45 чомусь відчинилися двері в приміщення. У приміщення увійшли: депутат від Партії регіонів Олександр Касянюк і супроводжуючі його особи, разом з начальником міліції Ясинувате", - наголошується в повідомленні.

Крім цього, група міліціонерів розташувалася в коридорі.

"Касянюк і супроводжуючі його особи (мабуть, помічники) заявили мені, що я незаконно перебуваю на території виборчої дільниці, бо в законі не написано, що я маю право там перебувати", - розповів Гримчак.

"При цьому депутат Касянюк спробував застосувати до мене фізичну силу, йому стали допомагати помічники. Довелося трохи помахати кулаками, в результаті чого ми весело присунулися до дверей і залишили виборчу дільницю", - описує хід інциденту депутат.

За його словами, "після цього пан Касянюк і його свита кудись зникли, а комісія закрилася зсередини, і останнє, що я почув, - це те, що на обурені претензії спостерігачів комісія заявила: якщо ви будете продовжувати, вас видалять з приміщення за перешкоджання виборчому процесу".

Говорячи про поведінку представників міліції, Гримчак заявив: "Міліція намагалася рознімати бійку, намагалася все згладити, але, я думаю, без неї ніхто б у приміщення комісії не увійшов".

Зараз ви читаєте новину «На дільниці побилися два нардепи (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути