Ексклюзиви
четвер, 28 лютого 2013 13:36

Успіх саміту "Україна-ЄС" досягнутий також і завдяки опозиції - депутат

Успіх саміту "Україна-ЄС" досягнутий також і завдяки опозиції - депутат
За словами нардепа, подальша доля євроінтеграції ще не вирішена. Фото: europartiya.com.ua

Успіх саміту "Україна-ЄС" був досягнутий не тільки завдяки владі, а й завдяки опозиції.

Про це на круглому столі в Києві сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Микола Катеринчук, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Саміт був успішним насамперед завдяки тому, що була вчасно зроблена заміна міністра закордонних справ. Також у цілому працювали українська дипломатія. Значить, і опозиція впливала на те, щоби цей саміт був успішним. Його успіх полягає перш за все у тому, що раніше багато євроскептиків казали, що на Україну там ніхто не чекає, але цей саміт убив цей аргумент", - зауважив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценка можуть звільнити вже у травні - Катеринчук

На його думку, поки що подальша доля євроінтеграції ще не вирішена і все залежатиме від того, наскільки Україна впорається зі своїм домашнім завданням.

"Я схиляюся до думки, що якщо до травня не буде вирішено більшість питань, то у листопаді нічого не буде (підписання Угоди про асоціацію з ЄС - Gazeta.ua). Буде просто стоп. Причому на всіх напрямках. Треба розуміти, що це остання можливість послідовно вирішити питання інтеграції для України з боку Євросоюзу", - зауважив Катеринчук.

Він також додав, що від того, як розвиватиметься євроінтеграція України та чи буде підписано Угоду про асоціацію, залежатиме ще й те, якими будуть президентські вибори в Україні 2015-го року.

Зараз ви читаєте новину «Успіх саміту "Україна-ЄС" досягнутий також і завдяки опозиції - депутат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути