Ексклюзиви
неділя, 13 грудня 2009 12:50

Ющенко вимагає відставки Луценка і Тимошенко

Ющенко вимагає відставки Луценка і Тимошенко

Президент Віктор Ющенко заявив, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виконує своїх обов"язків, як і прем"єр Юлія Тимошенко.

Про це він сказав в інтерв"ю Тернопільській обласній державній телерадіокомпанії, повідомляє прес-служба голови держави.

"Я наполягаю на його відставці, тому що міністр не виконує своїх обов"язків, так само як своїх обов"язків не виконує і прем"єр-міністр", - наголосив Ющенко.

Водночас президент нагадав, що відповідно до чинного законодавства питання відставки міністра внутрішніх справ належить до компетенції парламенту.

Ющенко підкреслив, що керівник МВС повинен пам"ятати, що він "представляє закон" і має особливий статус. Він наголосив на неприпустимості політичних і партійних впливів на роботу правоохоронних органів.

"Ми маємо партійного міністра, а це великий виклик для правоохоронної системи", - зауважив глава держави. "Дискредитовано інститут (МВС), дискредитовано посаду міністра і маємо колосальну неповагу до міліціонера", - констатував Ющенко.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ющенко вимагає відставки Луценка і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути