субота, 12 грудня 2009 10:14

Ющенку потрібно мочити Тимошенко, щоб стати прем"єром - Луценко

Ющенку потрібно мочити Тимошенко, щоб стати прем"єром - Луценко

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в ефірі Шустер Live пояснив подання президента на його відставку двома причинами: Фірташ та рефінансування банків.

"Віктор Андрійович Ющенко домовився з Віктором Федоровичем Януковичем, що в разі перемоги останнього він стане прем"єр-міністром. Для цього йому потрібно мочити, мочити і ще раз мочити єдиного кандидата, якого вони всі бояться, бо ми живемо в країні в якій одна за всіх, а всі проти одної. І в цій ситуації це спаринг-партнери, які хочуть добитися тільки в тісному союзі", - пояснив депутат.

"Один працює з електоратом на Сході, не даючи жодного шансу Тимошенко, інший працює на Заході, намагаючись підірвати її досягнення. В цій ситуації все зрозуміло для того, щоб Янукович переміг, а Ющенко вийшов на третє місце. Вони хочуть фальсифікацій, прекрасно розуміючи, що при мені цього не буде", - додав Луценко.

"Серед безлічі службових злочинів про розкрадання колосальних сум є їх спільний інтерес - Фірташ, який вивіз з України колосальні ресурси, створивши спеціальну присоску біля "Нафтогазу-Україна". Сьогодні він подав на Україну в суд на 7 мільярдів, які він хоче забрати з державного бюджету, бо його бачте Тимошенко відлучила від газового корита. І він прекрасно розуміє, що сьогодні міліція, слідство йде по його слідах", - зауважив депутат.

Другою позицією, на переконання Луценка, є рефінансування банків, "які під керівництвом Ющенка було здійснено цього року".

"Шановні, вдумайтесь, 17 мільярдів доларів у готівці в гривні роздали комерційним банкам без жодної прив"язки до виробництва. Після цього ці гроші конвертували в валюту і вивезли за кордон. Вкладники банків побачили свої кошти? Ні. Промисловість отримала кредити? Ні. Банки стали більш стабільними? Ні", - наголосив міністр.

"Під покровом Ющенка було здійснено масове пограбування людей. У мене сьогодні близько півтора десятка кримінальних справ", - додав він.

"Тому це друга причина, чому Партії регіонів, яка пов"язана тісно з Фірташем, і Ющенку, який тісно пов"язаний з Нацбанком, необхідно усунути незручного, невидресируваного, некупленого міністра", - підкреслив Луценко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ющенку потрібно мочити Тимошенко, щоб стати прем"єром - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути