середа, 06 лютого 2008 10:41

Ющенко про Раду: "Скільки можна вже її розганяти!"

Президент України Віктор Ющенко не має наміру знову розпускати Верховну Раду, не дивлячись на те що коаліція і опозиція не можуть домовитися щодо розблокування роботи парламенту.

Про це Ющенко сказав у вівторок, 5 лютого, на зустрічі з вкладниками компанії "Еліта-центр".

Як пише КоммерсантЪ-Україна, коли після розповіді Ющенку про схему компенсації збитків потерпілим Президент зробив паузу, почувся голос якоїсь жінки з натовпу: "А у мене до вас інше питання: Верховна рада довго канитель розводитиме? Може, знову її розігнати?"

"Ні, не треба. Скільки можна вже її розганяти!" - не замислюючись, відповів Президент.

Як повідомлялося, глава політради НУ-НС, народний депутат України В"ячеслав Кириленко заявив, що "підстав для проведення дострокових виборів у Верховну Раду немає". На думку політика, зараз НУ-НС не розглядає цю тему спеціально і не оцінює їх вірогідність.

"Президент України Віктор Ющенко після оприлюднення такої мети (позачергових парламентських виборів) може скликати лідерів фракцій на консультації щодо розпуску парламенту", - відзначив Кириленко, пише Цензор.нет.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко про Раду: "Скільки можна вже її розганяти!" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути