вівторок, 15 квітня 2008 20:41

Ющенко повернув Черновецького на робоче місце

Президент Віктор Ющенко скасував свій указ про відсторонення Леоніда Черновецького від виконання повноважень голови КМДА.

Відповідний указ, яким визнано указ про відсторонення Черновецького від виконання повноважень таким, що втратив чинність, підписаний Ющенком у вівторок, наводить прес-служба президента.

Ющенко підписав указ, "розглянувши результати службового розслідування, проведеного відповідно до указу про відсторонення Черновецького від виконання повноважень за посадою та проведення службового розслідування, а також беручи до уваги постанову Верховної Ради про призначення позачергових виборів депутатів Київради та Київського міського голови.

Також Ющенко постановив "взяти до відома результати службового розслідування, проведеного відповідно до указу про відсторонення Черновецького.

Жодної інформації про результати розслідування не наведено.

Як відомо, раніше Ющенко відсторонив Черновецького від виконання обов"язків голови КМДА до завершення службового розслідування, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко повернув Черновецького на робоче місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути