Ексклюзиви
пʼятниця, 22 червня 2012 19:56

Ющенко - політичний пенсіонер, який хоче відібрати голоси в опозиції - Бала

Ющенко - політичний пенсіонер, який хоче відібрати голоси в опозиції - Бала
Бала не бачить майбутнього будь-якої політичної сили, лідером якої буде Віктор Ющенко. Фото: ukrgazeta.com

"Наша Україна" об'єднується з іншими партіями, щоб відібрати голоси в "Об'єднаної опозиції".

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

"Партій у нас там скільки? Сто вісімдесят. За великим рахунком, чим більше вони об'єднуватимуться, тим більше придаватимуть значущості своєму об'єднанню. Але це нічого не вирішить для них. Нічого від того не зміниться в українській політиці. Це безперспективно і може слугувати тільки одній меті - спробувати відібрати ті невеликі відсотки, які могли бути віддані за "Об'єднану опозицію". Правда, я це мало уявляю. Я вважаю Ющенка політичним пенсіонером, і не радив би йому йти і ганьбитися на цих виборах. Скоріше за все вони не наберуть тих 5%. Я собі не уявляю, звідки з неба вони можуть впасти ці відсотки. Авторитет президента просто впаде нижче плінтуса", - зазначив політолог.

За словами Бали, цікаво побачити соціологічні дослідження щодо того, яка кількість людей готова голосувати за таке об'єднання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович пішов тим самим шляхом помилок, що і Ющенко - "бютівка"

"Безумовно вони розраховують на Західну Україну. Конкурент - безперечно "Об'єднана опозиція". Якщо люди не можуть запропонувати нічого іншого, то для чого вони тоді йдуть? Очевидно, аби зробити щось комусь зле", - додав він.

Політолог також зазначив, якщо нове об'єднання створить нову силу після виборів, то це буде партія політичних пенсіонерів.

"Є ж партія пенсіонерів, є партія якихось там ветеранів, от і буде партія політичних пенсіонерів. Я не бачу майбутнього будь-якої політичної сили, лідером якої буде Віктор Ющенко. Він міг зробити все, що наобіцяв, але нічого не зробив, тому навіщо громадянам України далі його обирати. Ющенко нічого нового не може ні запропонувати, ні зробити. Це він доказав протягом своєї президентської каденції. Через таких діячів у нас не оновлюється легітимним шляхом український політикум. Тому це абсолютно недоречний крок із точки зору логіки. Значить ці дії направлені на вирішення зовсім інших завдань. Давайте дізнаємося, хто їх буде фінансувати, бо рано чи пізно це стане відомо, тоді можна буде зрозуміти чий це проект", - наголосив Бала.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко - політичний пенсіонер, який хоче відібрати голоси в опозиції - Бала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути