Ексклюзиви
середа, 13 червня 2007 17:09

Ющенко подарує свої речі Музею радянської окупації

Віктор Ющенко сьогодні вперше публічно підтримав відкриття в Києві "Музею радянської окупації", який кілька тижнів тому створила громадська організація "Меморіал".

На прес-конференції президент України заявив, що має намір передати свої особисті речі в колекцію музею, якщо організатори підтримають таку ідею.

При цьому Ющенко, відповідаючи на питання російських журналістів про те, чи має намір він передати речі в колекцію, сказав, що почув в питанні репортера "іронію". У відповідь український президент закликав пригадати про число загиблих українців в роки колективізації, громадянської війни і сталінських репресій.

Ющенко в своїй відповіді жодного разу не назвав музей, що відкрився в Києві, "Музеєм радянської окупації", як його називають самі організатори. Замість цього Ющенка кілька разів назвав установу "Музеєм політичних репресій", пише "Новий регіон".
Зараз ви читаєте новину «Ющенко подарує свої речі Музею радянської окупації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути