Ексклюзиви
неділя, 10 червня 2007 20:54

Ющенко і Путін припинять обмін персонами нон-грата

Ющенко і Путін припинять обмін персонами нон-грата
Президенти України і Росії домовилися створити комісію, яка вивчатиме питання про припинення практики оголошувати персонами нон-грата громадян обох країн.

Про це повідомив президент України Віктор Ющенко в інтерв"ю журналістам після своєї зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним у Санкт-Петербурзі.

Ющенко розповів, що в ході зустрічі було обговорено питання про обмеження по переміщенню окремими громадянами двох країн.

Президенти вирішили створити у зовнішньополітичних відомствах робочі групи, які впродовж одного-двох тижнів проведуть взаємні консультації за списками щодо обмеження перебування громадян двох країн на території інший.

За словами Ющенка, комісія повинна визначити чіткі принципи ухвалення відповідних рішень обома сторонами і максимально зменшити подібні випадки. Робота комісії повинна привести до симетричноого скасування рішень щодо списків персон нон-грата.

"Таким чином, ми виходимо з того, якщо ми цю роботу організовуємо, то в найближчі декілька тижнів ми зможемо упритул підійти до рішення питання скасування обмежень по тих особах, по яких офіційно повідомлялося в попередні місяці", - відзначив Ющенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Ющенко і Путін припинять обмін персонами нон-грата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути