середа, 24 квітня 2013 10:45

"Уряд отримав мандат довіри до курсу, який проводить" - Азаров радий, що його не звільнили

"Уряд отримав мандат довіри до курсу, який проводить" - Азаров радий, що його не звільнили
Прем'єр знову лише критикував опозицію, не сказавши ні слова про розвиток економіки. Фото: novostiua.net

Прем'єр-міністр Микола Азаров звинуватив опозицію у неконструктивній критиці уряду та зрадів, що нардепи його не відправили у відставку.

Про це він сказав під час засідання Кабінету міністрів.

Азаров почав своє вступне слово з нагадування про те, що минулого тижня парламент розглядав питання відставки уряду. Він обурився критикою опозиції і запевнив, що такі люди не мають права претендувати на владу.

"Більшість народних депутатів не підтримали внесеної опозиційними фракціями недовіри до уряду. Стратегія опозиції – чим гірше, тим краще – провалилася. Водночас уряд отримав мандат довіри до курсу, який проводить. Таким чином - це позитивна оцінка нашої центральної економічної політики", – наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров збирає міністрів, Королевська готується виступати на брифінгу

Азаров додав: "Відбулося повноформатне обговорення діяльності Кабінету міністрів. Але, на жаль, не можу сказати, що обговорення було повноцінним. Конструктивної розмови, в якій зацікавлено наше суспільство – не сталося. Критика опозиції не була ні конструктивною, ні змістовною, ні правдивою. Натомість був набір звичних для них популістських гасел. А гасла ще нікого не нагодували".

"Я сказав народним депутатам, що конструктивна критика абсолютно необхідний каталізатор для вдосконалення політики. Уряд готовий співпрацювати з тими, хто щиро турбується про майбутнє України", - підкреслив він.

Прем'єр також звинуватив опозицію у непрофесіоналізмі та нездатності брати на себе відповідальність.

"Я сподівався, що предметом дискусії стане детальний аналіз програми економіки України. Однак, як виявилося, опозицію це не цікавить. Не здатні вони і на фаховий прагматичний аналіз і співпрацю. Україні не потрібні такі претенденти на владу", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «"Уряд отримав мандат довіри до курсу, який проводить" - Азаров радий, що його не звільнили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути