Ексклюзиви
вівторок, 08 лютого 2011 18:44

Уряд ліквідував посаду заступника міністра-антикорупціонера

Уряд ліквідував посаду заступника міністра-антикорупціонера

Кабінет Міністр України ліквідував посаду заступника Міністра Кабінету Міністрів - Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

Відповідне розпорядження уряду N86-р від 7 лютого оприлюднене на порталі Кабміну.

"Ліквідувати посаду заступника Міністра Кабінету Міністрів України - Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики", - сказано у тексті документа.

Нагадаємо, у березні 2010 року заступником Міністра Кабінету Міністрів - Урядовим уповноваженим з питань антикорупційної політики був призначений Андрій Богдан.

Як повідомлялося, раніше Янукович підписав рішення парламенту скасувати три антикорупційні закони, які два роки чекали набуття чинності.

Як заявив Григорій Немиря, лише за один рік президент України Віктор Янукович перетворив державу на джерело корупції. Як повідомили у прес-службі БЮТ, Немиря зазначив, що чим більше Янукович говорить про боротьбу з корупцією, "тим більше корупції в Україні".

За його словами, свідченням цього служить і той факт, що Янукович відкликав пакет антикорупційних законів, який був позитивно схвалений Організацією економічного співробітництва та розвитку і передбачав серед іншого один з найважливіших антикорупційних заходів - декларування не лише доходів, а й видатків як політиків та державних службовців, так і членів їхніх родин.

Зараз ви читаєте новину «Уряд ліквідував посаду заступника міністра-антикорупціонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути