пʼятниця, 18 листопада 2011 19:55

Уряд безпардонно витрачає золотовалютний запас, аби утриматися при владі – Королевська

Уряд безпардонно витрачає золотовалютний запас, аби утриматися при владі – Королевська

Україні європейські та світові організації відмовляють в кредитуванні економіки через недовіру, політичну ситуацію в країні, падіння бізнес-клімату та неефективність реформ.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявила народний депутат України від фракції "БЮТ - Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська.

Королевська вважає, що влада проводить не реформи, "а експерименти".

"Ми бачимо, як за останні три місяці продано більше трьох мільярдів золотовалютних запасів. Тобто зараз уряд забирає те, що люди відкладали на чорний день. Протягом 20 років незалежності накопичувався золотовалютний запас, а зараз його абсолютно безпардонно беруть і витрачають тільки для того, щоб утримувати свою владу і чесно людям не сказати, що в країні дійсно сьогодні криза. Кризу зробила влада своїми абсолютно не професійними діями", - упевнена політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська не вірить у роспуск парламенту через референдум

За словами Королевської, необхідно накласти мараторій на продаж стратегічних ресурсів країни – золотовалютних запасів, землі сільськогосподарського призначення та газової труби.

"Я подала закони в парламент, де забороняю продавати землю й вимагаю референдуму по землі, чи довіряють люди продавати цій владі землю? Я також пропоную законодавчо заборонити продавати залотовалютні запаси, бо це дуже великий ризик і це може привести до великих негативних наслідків. Також ми вимагаємо офіційно підтвердити мараторій на продаж газової труби", – наголосила Королевська.

Зараз ви читаєте новину «Уряд безпардонно витрачає золотовалютний запас, аби утриматися при владі – Королевська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути