понеділок, 30 травня 2011 17:08

Наталія Королевська на погоджувальній раді показала стегна
10

Фото: Ольга Каменєва

У понеділок відбулося засідання погоджувальної ради, на якому спікер парламенту Володимир Литвин запропонував депутатам відзначити 20-річчя Незалежності України на початку наступної сесії у вересні. Під час урочистостей у Верховній Раді мають бути присутні депутати першого скликання.

Між тим, "бютівка" Наталія Королевська прийшла на засідання у світлому костюмі у спідниці до колін. Коли сиділа за столом, спідниця задерлася, стало видно стегна. Просиділа так до закінчення.

Під час обговорення питань народний депутат із фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заснув. Коли у когось з депутатів задзвонив мобільний, здригнувся, розплющив очі, озирнувся по боках і знову закуняв.

Лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Іван Кириленко писав на листку текст свого виступу. Коли надали слово, сказав, що його політична сила наполягає на заслуховуванні звіту генпрокурора Віктора Пшонки щодо ситуації навколо арешту Юлії Тимошенко. Його підтримав лідер фракції НУ-НС Микола Мартиненко. На що Литвин запропонував їм підготувати проект постанови, котрий буде розглянутий парламентом у вівторок на початку засідання.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Королевська на погоджувальній раді показала стегна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути