Ексклюзиви
пʼятниця, 18 листопада 2011 19:06

Королевська не вірить у роспуск парламенту через референдум

Королевська не вірить у роспуск парламенту через референдум

Народний депутат України від фракції "БЮТ - Батьківщина", голова комітету Верховної Ради з питань промислової і регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська вважає, що опозиції не вдасться домогтися дострокових  парламентських і президентських виборів, провівши референдум.

Про це вона сказала вчора, 18 листопада, кореспонденту Gazeta.ua в Рівному.

"Ну звичайно, що хочеться на це сподіватися. Однак, сьогодні ми знаємо, що відсутність закону про референдум, на жаль, цей механізм злегка паралізує. Я більше бачу можливість проведення дострокових виборів, коли є єдина громадянська позиція, коли суспільство наполягає, примушує владу йти у відставку і робити висновки з тих помилок, які були допущені", - сказала Королевська.

Політик зазначає, що вплив на владу звернень, листів, заяв та референдумів уже не ефективний.

"Сьогодні, на жаль, всі процедури будь-яких офіційних референдумім, листів, звернень заяв вони вже не мають того тиску і тієї реакції з боку влади, якої нам хотілося б бачити" - додала вона.

Нагадаємо, що раніше перший заступник голови фракції БЮТ-Батьківщина у Раді Андрій Кожем'якін заявляв,що БЮТ готовий до радикальних дій щодо влади, провести через референдум імпічмент Президента і дострокові вибори ВРУ.

Зараз ви читаєте новину «Королевська не вірить у роспуск парламенту через референдум». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути