пʼятниця, 02 березня 2012 11:28

Юрій Стець: "Те, що зробив Ющенко, - це іудство"

Юрій Стець: "Те, що зробив Ющенко, - це іудство"

Новообраний голова комітету зі свободи слова, "нунсівець" Юрій Стець розповів про соновні причини поразки помаранчевої влади.

"Я можу сказати, що так само як і всі від помаранчевої влади несу відповідальність за те, що у нас не вийшло якимось чином використати шанс, який нам дали. Але я можу сказати, що з недавніх пір прізвище Ющенка я пишу з маленької літери", - сказав він в ефірі ТВі.

Він пояснив: "Те, що ця людина (Ющенко) зробила тільки заради свого блага, тільки заради свого особистого майбутнього, допомігши Януковичу стати президентом, - це іудство. І я особисто не можу цього пробачити".

Стець підкреслив, що ніколи не пробачить і того, що зараз відбувається з екс-мінстром внутрішніх справ Юрієм Луценком:

"Ця влада, ви знаєте, що зараз робить з моїм другом Юрієм Луценком. Цього я не пробачу ніколи Ющенку, цього я ніколи не пробачу цій владі і цього я ніколи не пробачу Януковичу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стець прогнозує, що перед виборами на центральні ЗМІ посилиться тиск

"Зараз я ще більше не буду вибирати лексику, говорячи про цю владу. Так само я не буду вибирати лексику, говорячи про наші помилки, про помилки людини, яку вся країна винесла на руках на Майдані і сказала: будь нашим президентом, будь нашим месією. І він не зміг нічого зробити, тому що йому нібито не допомогли ті люди, які були поруч. Він не зміг, тому що виявилося, що він такий самий", - переконаний "нунсівець".

Стець наголосив, що бере і на себе відповідальність за те, що у помаранчевої влади не вийшло скорситатися шансом і щось змінити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ поступився місцем голови комітету зі свободи слова на користь "нунсівця" Стеця

"Ми не скористалися просто величезним шансом. Це треба говорити, це треба визнавати. Я це визнаю. Я кажу, що я частина цієї помаранчевої влади, яка не скористалася шансом. На відміну від Ющенка, я готовий цю відповідальність брати на себе"

Відповідаючи на запитання, які висновки він зробив після цього, Стець наголосив: "Не треба брехати, не треба красти, не треба давати хабарів, не треба, в першу чергу, це все дозволяти собі. Самі люди підскажуть тобі, що тобі треба робити, для того, щоб потім ти міг чесно сказати дивлячись їм в очі, що, як мінімум, я виконував те, що ви хотіли".

Зараз ви читаєте новину «Юрій Стець: "Те, що зробив Ющенко, - це іудство"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути