середа, 22 лютого 2012 14:05

БЮТ поступився місцем голови комітету зі свободи слова на користь "нунсівця" Стеця

БЮТ поступився місцем голови комітету зі свободи слова на користь "нунсівця" Стеця

Фракції "БЮТ-Батьківщина" і "Наша Україна - Народна самооборона" узгодили кандидатуру Юрія Стеця (НУ-НС) на посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

"Сьогодні на фракції ми обговорювали питання про висунення Юрія Стеця на посаду голови цього комітету. Хоча регламентна норма говорить про те, що цей комітет повинен очолювати депутат з тієї ж фракції, з якої був і попередній голова комітету, тобто з фракції "БЮТ- Батьківщина". Але фракція вирішила таким чином: проект постанови (про висунення Стеця), який вніс пан Олесь Доній, буде відкликано. Годину тому я особисто з паном Миколою Мартиненко (лідер фракції НУ-НС) підписав спільний проект постанови з пропозицією про висунення на посаду голови цього комітету пана Стеця", - повідомив на брифінгу у вівторок лідер фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Кожем'якін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет з питань свободи слова підтримав кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови

Він підкреслив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" підтримала кандидатуру Стеця на посаду глави комітету. "Це спільна позиція наших фракцій - БЮТ і НУ-НС", - підкреслив Кожем'якін.

Як повідомлялося, Верховна Рада України відкликала Андрія Шевченка з посади голови комітету з питань свободи слова та інформації. Тим не менш, фракція "БЮТ-Батьківщина" знову подала кандидатуру Шевченка на посаду голови комітету, але 9 лютого Верховна Рада відмовилася повернути його на цю посаду..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ПР радіють, що опозиція знайшла гідного кандидата на місце Шевченка

10 лютого народний депутат (фракція "НУ-НС") Олесь Доній вніс до парламенту проект постанови про призначення головою парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Стеця.

Зараз ви читаєте новину «БЮТ поступився місцем голови комітету зі свободи слова на користь "нунсівця" Стеця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути