четвер, 16 лютого 2012 17:57

У ПР радіють, що опозиція знайшла гідного кандидата на місце Шевченка

У ПР радіють, що опозиція знайшла гідного кандидата на місце Шевченка

Депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко підтримує кандидатуру Юрія Стеця на посаду голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

Про це вона сказала, коментуючи проект постанови про обрання Стеця головою цього комітету, повідомляє "Українська правда".

"Те, що стосується Юрія Стеця, ми вже п'ятий рік працюємо разом у комітеті. І я хочу сказати, що він уміє працювати, він добре знає всі питання, якими він займається в комітеті. І ця людина завжди буде на боці журналістів, які поважають закон, які працюють чесно і з великою самовідданістю", - зазначила Бондаренко.

Їй приємно, що опозиція знайшла гідного кандидата на посаду голови комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соболєв: усунення Шевченка означає те, що влада почала виборчу кампанію

"Я вважаю, що ця людина (Стець) зможе об'єднати зусилля всіх політичних сил у комітеті задля отримання результату", - сказала "регіоналка".

На її думку, "він сприятиме тому, що емоційне напруження, яке панувало в комітеті, буде зведено до нуля і поступиться тим рішенням, які допоможуть журналістам, ЗМІ та будь-якому українцю, який цікавить станом справ у мас-медіа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конкурентка Шевченка зраділа, що засідання Комітету свободи слова проводитимуть усі по черзі

"Ми раді, що опозиція прислухалася до наших рекомендацій після помилки, яку допустила фракція "БЮТ-Батьківщина", повторно запропонувавши кандидатуру Шевченка. Минулий тиждень показав, що до нього немає довіри у ВР як потенційного глави комітету", - додала Бондаренко.

Нагадаємо, 13 січня Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови комітету з питань свободи слова та інформації після того, як 6 членів комітету (представники Партії регіонів та Компартії) висловили йому недовіру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет зі свободи слова має очолювати опозиціонер - Литвин

Фракція "БЮТ-Батьківщина" висунула його кандидатуру на цю посаду вдруге, однак безуспішно.

9 лютого депутат НУНС Олесь Доній зареєстрував проект постанови про обрання Юрія Стеця головою комітету з питань свободи слова та інформації.

Зараз ви читаєте новину «У ПР радіють, що опозиція знайшла гідного кандидата на місце Шевченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути