четвер, 09 лютого 2012 16:48

Більшість не захотіла віддавати Шевченку комітет зі свободи слова

Більшість не захотіла віддавати Шевченку комітет зі свободи слова

Верховна Рада відмовилася призначити Андрія Шевченка (фракція "БЮТ-Батьквіщіна") головою комітету з питань свободи слова та інформації.

За постанову про призначення Шевченка головою цього комітету в четвер проголосували 152 народних депутата з 422, присутніх в залі.

Кандидатуру Шевченко підтримали 96 депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина", 47 - фракції - НУ-НС, 6 - позафракційних, 2 - групи "Реформи заради майбутнього" і 1 депутат фракції Партії регіонів. Комуністи і депутати фракції "Народна партія" не голосували.

Спікер парламенту Володимир Литвин після голосування звернувся до фракцій і попросив їх проводити консультації для висунення нової кандидатури на цю посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шевченко не повернеться у крісло глави комітету зі свободи слова - Єфремов

Як повідомлялося, 13 січня поточного року Верховна Рада відкликала з посади голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації Шевченка. Серед мотивів недовіри голові комітету назвали зловживання службовим становищем, перевищення повноважень, а також ухвалення одноосібних рішень і спроби видати їх за колегіальні.

Фракція "БЮТ-Батьківщина" знову подала його кандидатуру на цю посаду

Зараз ви читаєте новину «Більшість не захотіла віддавати Шевченку комітет зі свободи слова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути