вівторок, 11 грудня 2018 17:37

"Укропівець" Шевченко випередив у президентському рейтингу Садового та Вакарчука

"Укропівець" Шевченко випередив у президентському рейтингу Садового та Вакарчука
Результати всеукраїнського опитування громадської думки Київського міжнародного інституту соціології показали, що нардеп Олександр Шевченко має підтримку 3,9% українців

Якби вибори глави держави відбувалися в листопаді-грудні 2018 року, кандидат у президенти від УКРОПу, народний депутат Олександр Шевченко здобув би підтримку 3,9% українців, які визначилися зі своїм вибором. Про це свідчать результати всеукраїнського опитування громадської думки Київського міжнародного інституту соціології.

Відповідаючи на запитання щодо президентських симпатій, респонденти мали обрати з-поміж 37 кандидатів на цю посаду.

У президентському рейтингу "укропівець" випередив відомого співака Святослава Вакарчука та чинного мера Львова Андрія Садового. За них готові проголосувати 3,8% та 2,2% українців відповідно.

Серед лідерів президентських симпатій – Юлія Тимошенко, Володимир Зеленський та Петро Порошенко. Свої голоси за них готові віддати 21,2%, 14,6% та 11,6% виборців відповідно.

Водночас за Юрія Бойка готові проголосувати 11% респондентів, за Олега Ляшка – 8,7%, за Анатолія Гриценка – 8,2%, а за Євгенія Мураєва – 4,1%.

Зазначимо, що протягом останніх місяців нардеп від "Українського об'єднання патріотів" Олександр Шевченко показує одну з найкращих динамік у президентському рейтингу.

Як відомо, УКРОП делегує Олександра Шевченка на вибори президента України у березні 2019 року. Відповідне рішення ухвалили на XVI з'їзді партії у Києві 5 грудня. Він здобув право змагатися за посаду президента за результатами партійних праймеріз.

Зараз ви читаєте новину «"Укропівець" Шевченко випередив у президентському рейтингу Садового та Вакарчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути