четвер, 24 січня 2019 13:32

Український журналіст висміяла кремлівську пропагандистку Скабеєву

Кремлівську пропагандистку Ольгу Скабеєву висміяла український журналіст.

Це сталося під час спілкування голови української делегації в Парламентської Асамблеї Ради Європи Володимира Ар'єва з журналістом телеканалу "Прямий" Ольгою Шилкіною.

 

Скабеєва намагалася влізти в об'єктив телекамери.

"Ви анексували Крим, нашу територію. Ми не дамо анексувати наш прямий ефір", - сказала журналіст і перейшла на російську: "Мы очень хорошо знаем, как громко работает ваш сливной бочок, который у нормальных людей называется рот. Отойдите и не мешайте нам работать".

Після цього Скабеєва забралася.

Водночас, у кулуарах український делегат, народний депутат Олексій Гончаренко подарував Скабеєвій туалетний папір із зображенням президента РФ Володимира Путіна і написом "ПТН ХЛО".

 

"Вона вам знадобиться", - сказав Гончаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пропагандистка Путіна зганьбилася перед глядачами

24 січня Парламентська асамблея Ради Європи ухвалила резолюцію щодо агресії Росії у Керченській протоці та незаконного затримання українських моряків.

25 листопада 2018 року російські силовики під прапором РФ атакували 3 українські катери в Азовському морі та застосували зброю. 6 українських військових отримали поранення. Після атаки спецназ ФСБ захопив українські катери "Бердянськ", "Нікополь" та "Яни Капу" разом із особовим складом. Усіх 24 моряків арештували і перевезли до Москви. Вони визнали себе військовополоненими.
Зараз ви читаєте новину «Український журналіст висміяла кремлівську пропагандистку Скабеєву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути