середа, 16 січня 2019 08:14

Пропагандистка Путіна зганьбилася перед глядачами

Пропагандистка Путіна зганьбилася перед глядачами
Ольга Скабеєва Фото: Скріншот відео

Підписники скандальної кремлівської пропагандистки Ольги Скабеєвої в Instagram масово звернулися до неї з проханнями більше не розповідати їм про життя України, а перемкнутися на проблеми Росії.

На цей нюанс звернув увагу український журналіст Роман Цимбалюк у своєму відеоблозі на Youtube.

За його словами, Скабеєва сама запитала у своїх шанувальників, про що вони хотіли б чути в її програмах. І вони щиро відповіли їй про набридлу українську тематику, проте були проігноровані.

"Був у мене грішок: недавно зайшов в Instagram зірки російської політичної журналістики, або пропаганди, Ольги Скабеєвої. І там перед початком нового сезону вона запитувала у своїх підписників, яких у неї дійсно багато: "Що ж вам цікаво, дорогі росіяни?". І там вони в прямому сенсі благали не показувати більше всілякі сюжети про нашу країну, не обговорювати Україну. Справа не в тому, що вони не вірять в це, а справа в тому, що хочуть почути про життя в російській державі. Але на те вона і монополія на телевізор, щоб не зважати на думку простого обивателя. Продовжують годувати поганою Україною", — із сарказмом зазначив Цимбалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вдавіться томосом": ведучі російського телебачення сказилися у прямому ефірі

Раніше Служба безпеки України видворила громадянина Білорусі Павла Карназицького. Він поширював антиукраїнську пропаганду на території держави.

Зараз ви читаєте новину «Пропагандистка Путіна зганьбилася перед глядачами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути