Ексклюзиви
четвер, 03 лютого 2011 19:21

Україна до Євро-2012 йде з випередженням графіка - Янукович

Україна до Євро-2012 йде з випередженням графіка - Янукович

Сьогодні підготовка України до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 йде з випередженням графіка.

Про це заявив сьогодні у Варшаві президент України Віктор Янукович.

Як повідомляє прес-служба Януковича, глава держави наголосив на тому, що таким чином усі проблеми з відставанням графіка наразі подолані.

"Безумовно, питання підготовки до Євро-2012 на початку 2010 року було досить складним... Мені боляче було чути, що Україну можуть вилучити з числа країн, на території яких відбуватиметься це чудове дійство", – сказав політик.

Президент зазначив, що як тільки він обійняв посаду Президента, то одразу ж "включив усі можливості держави, щоб подолати те відставання, яке було".

"Ми витратили багато коштів держави, вклали енергію, інтелект, щоб увійти в графік, і сьогодні ми його випереджаємо. Це було дуже складне завдання, але ми його виконали. Я про це кажу з великим задоволенням", – резюмував Віктор Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Україна до Євро-2012 йде з випередженням графіка - Янукович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути