четвер, 30 травня 2013 01:15

"УДАР" заявив, що донецька влада всілякими методами намагатиметься зірвати акцію "Вставай, Україно!"

"УДАР" заявив, що донецька влада всілякими методами намагатиметься зірвати акцію "Вставай, Україно!"
Фото: kropyva.ck.ua

За повідомленням прес-служби Донецької обласної організації партії "УДАР", влада міста вдається до всіляких методів, щоб зірвати проведення акції опозиції "Вставай, Україно!" 31 травня у Донецьку.

Як повідомив виконавчий комітет Донецької міської ради, на місці запланованоого проведення акції "Вставай, Україно!" відбудеться свято "Країна" з назвою "Дитинство".

"Ми в черговий раз стикаємося з тим, що на місці кожної нашої акції, влада організовує фестивалі, ярмарки і цирки. Мабуть, реалізувати план губернатора по збору бюджетників не вийшло, і партія влади вирішила прикриватися дітьми. Подібна ситуація вже була в Черкасах і Полтаві, там проти мітингу опозиціонерів вигнали пенсіонерів", - заявив голова Донецької обласної організації "УДАР" Єгор Фірсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вирішила зіграти на конфлікті — експерт про акцію в Донецьку

За словами Фірсова, якщо правляча партія дійсно буде проводити свято, то опозиція не буде вступати в конфлікти, а змінить свій маршрут - хода відбудеться по вулиці Артема до будівлі міської ради.

"Ми будемо витравлювати звідти мера Лук'янченко, так само як це було в Харкові з Кернесом", - сказав політик.

Крім того, зазначає прес-служба, на 31 травня неможливо замовити жоден автобус з Донецької області для того, щоб активісти доїхали на акцію.

"У нас є інформація, що перевізникам погрожують санкціями за допомогу опозиції, аж до позбавлення ліцензій. Але у разі блокування в'їзду автобусів в Донецьк, активісти партії "УДАР" готові перекривати рух", - зазначив Фірсов.

Нагадаємо, сьогодні екс-прем'єр Юлія Тимошенко закликала припинити акцію Вставай, Україно!, А також покласти край "антифашистським" мітингів.

Зараз ви читаєте новину «"УДАР" заявив, що донецька влада всілякими методами намагатиметься зірвати акцію "Вставай, Україно!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути