середа, 29 травня 2013 19:46

Найєм: КС вирішив, що київські вибори повинні відбутися в жовтні 2015 року

Найєм: КС вирішив, що київські вибори повинні відбутися в жовтні 2015 року
Мустафа Найєм Фото: facebook.com

Конституційний Суд вирішив, що київські вибори відбутися в жовтні 2015 року. Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Мустафа Найєм.

"Конституційний суд у своєму рішенні щодо київських виборів ухвалив, що і вибори мера Києва і вибори до Київради повинні відбутися в жовтні 2015 року. Джерела. Тепер чекають реакції опозиції і киян ...", - написав він.

Нагадаємо, Конституційний Суд України виніс рішення про дату виборів мера Києва і депутатів столичної міської ради. Таке рішення було прийнято на засіданні КС в середу і буде оголошено в четвер, 30 травня, о 15.00.

Як повідомлялося, в кінці травня закінчується п'ятирічний термін повноважень мера Києва та депутатів міської ради столиці. За наполяганням опозиції парламент вже кілька разів розглядав проект рішення про призначення виборів у Києві, але провладні фракції відмовляються підтримувати це рішення, посилаючись на необхідність висновку Конституційного суду про особливості цих виборів.

Зараз ви читаєте новину «Найєм: КС вирішив, що київські вибори повинні відбутися в жовтні 2015 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути