четвер, 18 липня 2013 16:26

УДАР вважає, що в КМДА їх затягують на нелигітимну сесію

УДАР вважає, що в КМДА їх затягують на нелигітимну сесію
Фото: polittech.org

В "Ударі" не готові йти на зустріч, на яку сьогодні Голова КМДА Олександр Попов запросив опозиційних лідерів

Запрошення лідерів опозиційних сил головою КМДА Поповим до "відкритого і відвертого діалогу щодо проведення засідання Київради" є черговою спробою партії влади втягнути опозицію в кулуарні переговори, - заявляють "ударівці" у своїй, повідомляє прес-служба політсили.

"Про який "відвертий" діалог може йтись, якщо влада демонстративно нехтує правами киян і блокує призначення виборів у столиці? Нинішня Київрада нелегітимна і домовлятися про проведення незаконної сесії "УДАР" не буде", - наголосили в партії.

У заяві також зазначається, що повинні бути призначені вибори мера Києва і депутатів Київради і тільки так влада може продемонструвати, що готова почути громадськість та опозицію.

"Усе інше - маніпуляції і шахрайство" , - йдеться в заяві партії "УДАР".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Попов чекає опозицію в понеділок, але вони вирішили прийти раніше

Нагадаємо, що сьогодні Глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов запросив опозиціонерів на зустріч у понеділок, 22 липня, аби обговорити подальшу роботу Київської міськради. У своєму листі він звернувся до лідерів фракцій політичних партій опозиції у Верховній Раді Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока.

"Закликаю вас до відкритого й відвертого діалогу щодо проведення засідання сесії Київради, до порядку денного якого пропонується внести виключно нагальні соціально-важливі питання життєдіяльності міста. Запрошую вас до перемовин 22 липня" , - написав Попов у листі.

Зараз ви читаєте новину «УДАР вважає, що в КМДА їх затягують на нелигітимну сесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути