четвер, 18 липня 2013 13:05

Попов чекає опозицію в понеділок, але вони вирішили прийти раніше

Попов чекає опозицію в понеділок, але вони вирішили прийти раніше
Фото: kievpress.net

Глава Київської міськдержадміністрації Олександр Попов запросив опозиціонерів на зустріч у понеділок, 22 липня, аби обговорити подальшу роботу Київської міськради.

Про це йдеться у відкритому листі Попова до лідерів фракцій політичних партій опозиції у Верховній Раді Віталія Кличка, Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока, передає "Українська правда".

"Через зрив пленарного засідання сесії Київради 11 липня сотні тисяч столичних лікарів, вчителів, соціально незахищених киян позбавлені муніципальних надбавок, зупинено фінансування будівництва метрополітену, реконструкції Поштової площі, ремонту міських доріг та вирішення інших питань життєдіяльності міста", - зазначив він.

"Згідно із законодавством лише Київрада має повноваження ухвалювати рішення про внесення змін до бюджету та програми економічного та соціального розвитку Києва", - нагадав чиновник, додавши: "Саме тому закликаю вас до відкритого й відвертого діалогу щодо проведення засідання сесії Київради, до порядку денного якого пропонується внести виключно нагальні соціально-важливі питання життєдіяльності міста. Запрошую вас до перемовин 22 липня".

У свою чергу прес-служба партії "Батьківщина" повідомляє, що депутати політсили мають намір зустрітися із Поповим у п'ятницю, 19 липня.

 

Зараз ви читаєте новину «Попов чекає опозицію в понеділок, але вони вирішили прийти раніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути