середа, 16 жовтня 2013 11:29

УДАР визначився з кандидатами на всіх проблемних округах

УДАР визначився з кандидатами на всіх проблемних округах
Фото: gazeta.ua

Партія УДАР підтримуватиме висування у 5 округах, де 15 грудня відбудуться довибори до Верховної Ради, кандидатів від опозиції, у яких влада "вкрала перемогу рік тому".

Про це йдеться в привітанні лідера партії УДАР Віталія Кличка делегатам з'їздів ВО "Батьківщина" та  ВО "Свобода", повідомляє прес-служба партії.

"У нас спільний ворог — корумпований режим на чолі з Януковичем, який тягне український народ вниз, у безодню сваволі і безправ'я", - зазначив лідер УДАРу.

Водночас, зауважив він, нинішньому режиму хотілося б посіяти розбрат між демократичними опозиційними силами.

"Це їхній єдиний шанс утриматись при владі. Саме тому політична партія УДАР послідовно виступає за єдність усіх опозиційних до нинішнього антиукраїнського режиму сил. Ми маємо бути єдиними як стиснутий кулак, тоді у Януковича та його приспішників не буде шансів", - наголосив Кличко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР побачив у суддівському законопроекті Януковича прихований підступ

На його переконання, формула єдиного кандидата від опозиційних сил є переможною. Кличко запевнив, запропонував створення "єдиного координаційного центру" для контролю за виборами.

"Ми також готові об'єднати зусилля у забезпеченні прозорості виборів і пропонуємо створити спільний координаційний центр, щоб разом протидіяти спробам спотворити вибір громадян. Ми повинні продемонструвати владі, а головне людям, що разом ми - сила, здатна перемогти режим Януковича і забезпечити європейське майбутнє України", - наголосив Кличко.

Зараз ви читаєте новину «УДАР визначився з кандидатами на всіх проблемних округах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути