понеділок, 14 жовтня 2013 15:23

"Щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка" - Володимир Кличко відповів Задорнову

"Щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка" - Володимир Кличко відповів Задорнову
Володимир Кличко за очками переміг Олександра Повєткіна. Фото: reuters.com

Чемпіон світу за кількома провідними версіями в суперважкій вазі Володимир Кличко відповів сатирикові Михайлу Задорнову, який посміявся над тим, що український боксер протягом всього матчу з Олександром Повєткіним, "висів" на своєму супернику.

"Тут ось Михайло Задорнов висловився, що я в цьому бою, як пальто на вішалку вішав. Але для того, щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка. Якщо її немає - пальто впаде", - заявив український чемпіон.

"З іншого боку, якщо є вішалка, на ній має висіти хоча б те ж саме пальто. Це з тієї ж серії, що для того, щоб танцювати танго, потрібні двоє осіб. Виходячи з того, що робив Повєткін, по-іншому діяти в цьому бою було просто неможливо. І, до речі, клінчі - це теж частина боксу", - додав Кличко.

Нагадаємо, що Кличко здобув перемогу над Повєткіним одноголосним рішенням суддів у недавньому поєдинку в Москві. Під час бою українець володів беззаперечною перевагою, завдавши близько 140 ударів по супернику. При цьому українець чудово діяв в обороні, що викликало безліч критики в основному з російського боку.

Зазначимо, що після бою Кличко зумів пояснити, чому він не став нокаутувати Повєткіна за беззаперечної переваги і чотирьох нокдаунів. За його словами, головною причиною цьому стало його небажання "засмучувати росіян".

Трохи пізніше переможений Повєткін заявив, що він отримав те, на що заслуговував.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб повісити пальто на вішалку, потрібна вішалка" - Володимир Кличко відповів Задорнову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

27

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути